• Betongborrning & sågning i betong, tegel, granit & lättbetong

Söker du en håltagare med lång erfarenhet?
Vi utför uppdrag i Helsingborg, Ängelholm med omnejd

Betongborrning & Sågning AB i Åstorp har lång erfarenhet inom håltagning, rivning och sanering. Vi åtar oss uppdrag i Skåne i Åstorp, Helsingborg och Ängelholm med omnejd. Genom åren har vi utfört uppdrag åt bl.a. SKANSKA, PEAB och NCC.

Vi utför all slags borrning och sågning i betong, tegel, granit samt lättbetong för t.ex. nya dörrhål, trapphål och vent-/rör-/elhål. Företaget har även en modern maskinpark fullspäckad med alla slags maskiner som vi lastar med oss för olika uppdrag, såväl stora som små.

Kvalitet och miljöpolicy

Vi tillämpar i all verksamhet de krav som ställs på en professionell håltagare och rivare/sanerare vad det gäller arbetsmiljö, kvalitet på utfört arbete och miljö. Vi på Betongborrning AB håller vad vi lovar när det gäller utförande av arbeten. Noggrannhet och kvalité är en självklarhet.

Att anlita en håltagare med gedigen erfarenhet av håltagningsentreprenader är en trygghet för dig som kund. Vi är medlem i Håltagningsentreprenörerna, HiB. Håltagningsentreprenörerna bildades 1987 och består idag av ca. 125 medlemsföretag.

Betongborrning & Sågning AB

Magasinsgatan 3
265 38 Åstorp

Telefon: 042-519 18
Fax: 042-519 18
Mobil: 0708-33 00 12